E-Book


Vraag E-book gratis aan 

daag jezelf uit met ons e-book!

Zin om lekker zelfstandig aan de slag te gaan? Vraag via ons contactformulier ons e-book aan. Deze ontwikkelden wij speciaal voor jou om tijdens de corona-crisis zelfstandig te kunnen trainen. In het e-book leren wij jou hoe je zelf gemakkelijk, eenvoudig en veilig een training samenstelt. 

Expecting SQUAD tijdens corona

WAUW wat een tijd! De waanzin, het onbegrip en de onzekerheid zijn momenteel oneindig. Op het moment dat jij dit leest ben je hoogstwaarschijnlijk zwanger, of recent bevallen. Mogelijk voel je je hierdoor extra kwetsbaar, of kwetsbaarder over je meest waardevolle bezit (al dan niet in of sinds kort uit je buik). Vanuit ons werk als verloskundigen proeven ook wij de onrust, bij onze cliënten maar ook in onszelf. Fit blijven en sporten wordt ineens een uitdaging, wij merken dat er veel vragen zijn en dat het samen sporten wordt gemist. 

Wij schreven voor jou deze training-guide, met de naam “building better humans by building your own workout”. Wij hopen hiermee een aantal van je vragen te beantwoorden, misschien wat van je zorgen weg te kunnen nemen, je wat ondersteuning te bieden maar je vooral het gevoel te geven dat de kracht van je eigen lijf er altijd is en dat je daarop kan vertrouwen.  Het is een korte handleiding, vol informatie en handvatten die jij nu kunt gebruiken voor je zwangerschap, bevalling en kraamperiode. Een stappenplan waarmee jij je eigen (veilige maar intensieve) training kunt samenstellen. Omdat wij graag een steentje willen bijdragen, is het e-book via onderstaand contact formulier de komende tijd gratis aan te vragen. Laat je naam en mailadres achter en join the SQUAD!

winactie! 

Vraag het E-book aan door ons een mailtje te sturen via het contactformulier.

Zin om je leukste, gekste, grappigste, mooiste of misschien wel ontroerendste beleving over jouw zwangerschap, moederschap of kinderwens in de tijd van COVID19 met ons te delen? Vinden wij super tof!

Deel jouw ervaring met ons en maak kans op een figure shaping, booty loving, supportive legging uit onze webshop.