Ondernemers


Team

Willpower of a trainer, 
Expertise of a midwife


"In ons bedrijf Expecting SQUAD 
komt alles samen, expertise en ervaring uit de verloskunde praktijk in combinatie met een 
grote passie voor sport"
[Saar & Kris]

werken
ondernemende vrouwen

Expecting SQUAD


Ons bedrijf Expecting SQUAD zijn wij gestart vanuit een grote passie voor sporten en een gezonde levensstijl. Tijdens ons werk als verloskundige krijgen wij regelmatig vragen over training, voeding en coaching. Met name in wat wel en niet mag, hoe je fit en gezond je zwangerschap doorloopt, wanneer je weer kan starten en hoe je het beste kunt herstellen (ook als er sprake is van klachten). In de praktijk hebben wij vaak te weinig tijd om hier volledig op in te gaan. 

Het is ons doel om de vrouwen die wij in ons werk tegen komen te doen geloven in de kracht en de kwetsbaarheid van het vrouw zijn. Vrouwen beschikken over flink wat power en dat zit niet alleen in spierballen. 

Wij willen het graag simpel houden en vooral laten zien wat allemaal wel kan. We willen het laagdrempelig maken om te trainen. Het moet toegankelijk zijn voor iedereen!
Iedereen is welkom bij ons, ongeacht je niveau, trimester, fase, gewicht, aantal kinderen, ervaringen of hoe lang het ook geleden is dat je bent bevallen. Misschien voel jij je nu in deze periode kwetsbaar, minder fit of onzeker over je veranderende lijf. Daarom komen wij naar jou toe! Gun jezelf een moment om bewust stil te staan bij jouw eigen kracht.

Wij werken beiden fulltime als verloskundigen en hopen van hieruit ervaringen, kennis en inspiratie met jou te kunnen delen. Naast ons werk als verloskundigen hebben wij ons gespecialiseerd in personal training voor zwangeren en pas bevallen vrouwen. 

Kris over Saar


"Compassie, empathie, power, liefde, warmte, geruststelling en intelligentie. Dit kenmerkt voor mij Saar.
Barstend van de energie, maar haar kracht schuilt in haar kwetsbaarheid. Goed luisteren, prachtig vertellen over ervaringen, belevenissen en ideeën dat is wat haar uniek maakt. 

Jij bent de enige waar ik dit bedrijf ooit mee zou starten, en dat starten is ineens werkelijkheid geworden. We droomden hiervan samen, lieten onze fantasie gaan en nu zijn we hier. Saar jij bent alles wat ik in een vriendin, collega, compagnon, verloskundige en trainer kan wensen. Ik hoop dat dit voor jou uit mag groeien tot iets waanzinnigs waarin je al je passie en ideeën kwijt kan!" 

sarah nijssen

Saar over Kris 


"Oprecht, luisterend naar je gevoel, doortastend, krachtig, spontaan en vol positieve energie. Niet alleen een van mijn beste vriendinnen, collega verloskundige, maar ook business partner. Met ons hele hart en twee voeten op het gaspedaal zijn we ons doel achterna gegaan. Voor mij symboliseert dit onze vriendschap. 

Als business partner bewonder ik jouw gedrevenheid. 
Als verloskundige bewonder ik jouw harde werken. Ik bewonder jouw vermogen om voor mensen in alle soorten, maten en uit alle culturen klaar te staan. Als vriendin waardeer ik alle lol die we samen hebben. Jouw steun is onvoorwaardelijk, ook voor je cliënten. Je weet altijd precies de goede vragen te stellen, jij kan precies de goede snaar raken. Ik hoop dat dit avontuur, onze droom, jou nog heel lang gelukkig mag maken!"


kristel wisse

Achtergrond

- HBO Bachelor Verloskunde, Academie verloskunde Amsterdam & Groningen 

[Amsterdam, 2018]

- NASM Premier Global, Personal trainer Level 2 & 3 

[Amsterdam, 2019]

- NASM Premier Global, Women's Fitness Specialisation (pre- & postnatal)

[Amsterdam, 2019]

- Fit for Birth: pre- & postnatal corrective exercise specialist 

[Amsterdam, 2019]

- Wat beweegt het bekken? Childbirth Class Gale 

[Amsterdam, 2018]

- Spinning Babies, Workshop 

[Londen, 2020]

- Mindfulness-based childbirth & parenting 

[Geldermalsen, in progress]