training vrouw

Training 

Training tijdens je zwangerschap 

Created with Sketch.

Heb je zin om te starten of blijven trainen tijdens je zwangerschap? Vind je het lastig om er achter te komen wat je wel en niet kan doen? Is het moeilijk om tijd te vinden tussen alles wat er op je af komt? Dan kunnen wij misschien iets voor jou betekenen! 

Ga voor een intensieve maar veilige training.  Neem een moment voor jezelf, vergroot je kans op een natuurlijke bevalling, laat je zelfvertrouwen en energielevel stijgen en werk aan een gezonde start voor jouw baby!

Wij komen naar jou toe en nemen alle tools mee die nodig zijn voor de training. De focus zal liggen op trainen met je lichaamsgewicht. 

De trainingen zijn gericht op kracht, stabilisatie, uithoudingsvermogen en empowerment. De intensiteit stemmen we af op jouw niveau en trimester. 

We zullen aandacht besteden aan de fysieke relatie tussen jouw lichaam en de positie van de baby ter bevordering van een optimale uitgangssituatie voor de bevalling (volgens de principes van "Spinning Babies"). 

Training na je bevalling 

Created with Sketch.

Wil je graag weer starten met trainen maar weet je niet goed wat je wel en niet mag? Voelt je lijf anders? Vind je het moeilijk om motivatie te vinden? Geen oppas voor je baby’tje? 
Geen probleem! Wij komen graag je baby knuffelen terwijl jij je focust op squats. 

Afhankelijk van het beloop, kunnen wij vanaf circa twee weken na de bevalling langskomen om jouw verhaal te horen. Laten we samen een plan maken waarin we toewerken naar herstel. De trainingen na de bevalling zijn gericht op herstel van spierkracht en conditie, het reduceren of verhelpen van eventuele klachten, bewustwording en ontspanning. 

Hoe gaan we te werk?

Created with Sketch.

Wij kijken er naar uit om vrijblijvend met jou kennis te maken! Wij zijn benieuwd naar je verhaal, ervaring en beleving van de zwangerschap/bevalling. Graag vertellen wij jou wie wij zijn en wat ons beweegt. Om ervoor te zorgen dat we verantwoord samen kunnen starten met trainen doen we een korte medische check (vragenlijst, voorgeschiedenis, actuele stand van zaken, beloop zwangerschap en bevalling, bloeddruk). 

Besluit je hierna om te starten met trainen dan zullen wij voor jou een aantal trainingen samenstellen welke afgestemd op jouw niveau, trimester of fase. Kies bijvoorbeeld voor één wekelijkse training met begeleiding en train op de andere dagen zelfstandig. 

Kies zelf waar je graag wil trainen, bijvoorbeeld bij jou thuis, bij een van de trainsters thuis of in het park! De tijden zijn flexibel, ochtenden / weekenden / avonden. 
Daarnaast zijn wij altijd voor jou bereikbaar via WhatsApp en zullen we binnen 24 uur reageren. 

Tijdens de training van circa 60 minuten, zullen wij je techniek verbeteren door focus te leggen op houding en ademhaling. Ook zullen wij je motiveren om het maximale uit jezelf te halen (uiteraard aangepast op zwangerschap en herstel in de periode daarna). 

Wij zijn benieuwd naar wat jouw lijf allemaal kan! 
Ga opzoek naar jouw kracht bij onze SQUAD.
Zin om samen te trainen, met bijvoorbeeld je partner of een goed vriendinnetje? Gezellig! Kies voor een DUO trainingspakket en ontvang tot 75% korting op de tweede persoon.

zwanger fit

Kom bij onze SQUAD!Wij zijn er voor jou als trainer en ondersteunen je met kennis als verloskundige. Je eigen verloskundige blijft ten alle tijden de zorgverlener. 
Wij zullen je motiveren het meeste uit je training te halen en adviseren bij lichamelijke klachten. Bij medische zaken of vragen neem je contact op met je eigen verloskundige. 


trainen vrouw

"Reduceer kwaaltjes, raak minder snel in een neerwaartse spiraal" 

"stimuleer de groei van je baby door verbeterde doorbloeding van je placenta" 

expecting SQUAD

"Vergroot je kans op een natuurlijke bevalling en vlot herstel" 

yogamat

Wil je meer tips, adviezen of inspiratie voor trainingen? Volg de SQUAD op Instagram! 

Meer weten?